Cinema a l’aire lliure, la veu fresca de Bea García i els ritmes de Calima a les Nits d’Estiu

Continuen a bon ritme les propostes de les Nits d'Estiu per a aquesta setmana. Tindrem opcions per a tots els gustos. Comencem amb la projecció de la pel·lícula francesa  'Intocable' (dimecres, 22h), la veu fresca de Bea García i el seu disc 'Sincronías' al Castell (dijous, 22h) i el flamenc fusió amb molta força de Calima, al Parc de Can Mercader el divendres. També dissabte, al Castell hi haurà Havaneres i Rom Cremat.

Es tracta  de la programació de les Nits d'Estiu, que durant tot el mes ens convida a gaudir de música de tots els registres per a tot tipus de públics amb més d'una vintena de propostes, en concerts gratuïts a l'aire lliure, aprofitant al màxim les nits d'estiu i els espais que disposa nostra ciutat.

A més de les activitats principals, diverses entitats també vinculen les seves propostes a la programació de les Nits d'Estiu, com és el cas del Museu Agbar dels Aigües, les Nits a la Fresca al Castell (els dissabtes a la nit), o el festival Dansafolk, que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà (26 i 27 de juliol).

 

Descarrega el programa de les Nits d'Estiu 2014
Pàgina web Nits d'Estiu