El Can Mercader Festival i les Nits d'Estiu omplen de música la ciutat

El Parc de Can Mercader és l'escenari del festival de rock de la Factoria Musical de Cornellà. Dissabte, 12 de juliol,  s'organitza la tretzena edició del Can Mercader Festival amb un cartell format per les bandes locals Dirty Rockets, Heart 2 Heart i Strive, grup guanyador del Cornellà Dance INS Music'14. El grup barceloní Amaro obrirà el Festival. La música començarà a sonar a partir de les 20.00h i no es deixarà de sentir fins més enllà de la mitjanit.

Sons de Nits d'Estiu

Així mateix continuen  les propostes de les Nits d'Estiu per a aquesta setmana. Tindrem opcions per a tots els gustos. Comencem amb la projecció de la pel·lícula francesa  'Intocable' (dimecres, 22h), la veu fresca de Bea García i el seu disc 'Sincronías' al Castell (dijous, 22h) i el flamenc fusió amb molta força de Calima, al Parc de Can Mercader el divendres. També dissabte, al Castell hi haurà Havaneres i Rom Cremat.

Es tracta  de la programació de les Nits d'Estiu, que durant tot el mes ens convida a gaudir de música de tots els registres per a tot tipus de públics amb més d'una vintena de propostes, en concerts gratuïts a l'aire lliure, aprofitant al màxim les nits d'estiu i els espais que disposa nostra ciutat.

A més de les activitats principals, diverses entitats també vinculen les seves propostes a la programació de les Nits d'Estiu, com és el cas del Museu Agbar dels Aigües, les Nits a la Fresca al Castell (els dissabtes a la nit), o el festival Dansafolk, que organitza l'Agrupació Sardanista de Cornellà (26 i 27 de juliol).

 

Cartell Can Mercader Festival
Descarrega el programa de les Nits d'Estiu 2014
Pàgina web Nits d'Estiu