Un estiu ple d’oportunitats per a gaudir de la ciutat

Per refrescar-nos aquest estiu, les piscines descobertes del Parc Esportiu Llobregat i del Complex de Can Mercader obren cada dia les seves portes en horari de 10.30 a 19.30h, fins a l'11 de setembre la de Can Mercader i fins al 31 d'agost la del Parc Esportiu.

Així mateix, als parcs de la ciutat es pot gaudir de zones de descans i també a alguns s'han incorporat espais amb diferents màquines per poder practicar esport i àrees de picninc. La zona més gran de la ciutat és el parc de Can Mercader, als que s'uneixen el de la Infanta o Can Corts; així com tota la zona verda de l'àrea de Rosa Sensat. A la major part d'ells es combinen les zones de descans amb àrees de jocs infantils, zones d'ombra. Una altra gran àrea d'oci és el Museu Agbar de les Aigües, amb els seus jardins i també les activitats organitzades per al mes petits a la "Ludoteca d'aigua".

Una de les àrees que els cornellanencs han recuperat recentment per fer esport i gaudir d'un entorn natural és el riu Llobregat, els seus senders i camins permeten la pràctica de running, ciclisme i passejades en solitari o en família.

Lectura i més

També l'estiu ens brinda l'oportunitat de gaudir de més temps lliure per llegir i tenir estones de descans. La xarxa de biblioteques de Cornellà, amb un total de 3 equipaments, no tanca a l'agost, amb un horari de 15.30 a 20.30h, i amb propostes per a tots els públics durant el mes de juliol.

Descarrega informació al Cornellà Informa
Agenda de la web