Obertes les inscripcions als cursos i tallers dels centres cívics

Durant el mes de setembre són obertes les inscripcions per als tallers i cursos de tardor que ofereixen els tres centres cívics de la ciutat: Gavarra, Sant Ildefons i Parc Esportiu. Hi ha prop de 40 opcions: creació artística, manualitats, salut i benestar personal, reciclatge i medi ambient, balls... La majoria es fan a la tarda per facilitar combinar-los amb l'horari laboral.

El centre cívic de la Gavarra manté obertes fins el 26 de setembre les inscripcions per al taller d'art, a càrrec d'Evaristo Benítez, així com el taller de risoteràpia, de teatre i d'artteràpia (termini fins al 19 de setembre). A més, l'Associació Cultural Gent i Futur ofereix tallers d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, bordat i tècniques de patronatge.

El centre cívic del Parc Esportiu Llobregat ofereix fotografia digital (tres nivells), dibuix i pintura, teatre, i relaxació i meditació amb classes de matí i tarda. Com a novetat, hi haurà un curs de cuina per a nens i nenes de 8 a 14 anys, un curs d'"amigurumis" (petits ninots de ganxet), sevillanes, i diversos tallers vinculats al medi ambient, entre d'altres.

El centre cívic de Sant Ildefons comença aquest mes fins a 20 propostes, especialment sobre expressió artística (com l'Espai Fotogràfic Sant Ildefons), de salut i creixement personal, d'expressió (sevillanes, sardanes, balls de saló, dansa...) i recursos per a la vida moderna (informàtica, cuina, alimentació saludable, sabons...). També hi ha cursos especials per a nens i joves (dibuix i pintura i flamenc).

Consulta aquí més informació sobre el Centre Cívic Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu Llobregat.