La segona edició del festival Jazz&Beer reuneix bona música i cervesa artesana

El dissabte 20 de setembre tindrà lloc la 2a edició del Jazz&Beer, el festival de jazz i cervesa artesana de la ciutat de Cornellà. Serà a la plaça de l’Església (davant de Can Vallhonrat) des de les 11 del matí fins a la mitjanit.

El cartell musical inclou la Big Band de l’Escola de Blues de Barcelona, dirigida per Ivan Kovaceviz, Giulia Valle, Havana Quartet (una proposta jazzística per als més petits), Dixieland Preachers, Pastrami, Bea García i les escoles de música de la ciutat, que tindran el seu moment a l’espai Cornejazz i que estaran representades pel músic Miguel Royo.

Pel que fa als cervesers, el festival torna a confiar en els participants de l’any passat amb la novetat d’un home brewer, una persona que elabora la cervesa a casa seva. D’entre les cerveses artesanes destaca Cornèlia, la primera cervesa elaborada a Cornellà i que ja es pot consumir en determinats establiments de la ciutat.

Els assistents també podran degustar els plats cuinats pels xefs dels establiments de la ciutat Plats, Diván de los Sentidos i Cruz Ibérico, el menjar vegetarià ecològic de Nur Gaia i els gelats de Brina.

Organitza el festival un col·lectiu integrat per ciutadans i ciutadanes de Cornellà, amb l’objectiu de fer de Cornellà un referent en el món del jazz i de la cervesa artesana. Tota la informació sobre el festival es pot consultar a www.jazzandbeer.org.