Les xerrades de l’Escola Municipal de Mares i Pares tornen als centres educatius

En el marc de l’Escola Municipal de Mares i Pares, l’Ajuntament, en coordinació amb els equips directius dels centres educatius i els AMPAS, ha organitzat dues xerrades de formació i assessorament per les famílies durant els mesos d’octubre i novembre. 

Les conferències són gratuïtes i poden acudir els pares i mares de qualsevol centre educatiu de la ciutat. Són les següents: 

  • No tinc temps per educar el meu fill, a càrrec d’Educaweb (solucions d’ orientació), concedida per la Diputació de Barcelona, dintre del seu programa d’Informació, Formació i Orientació a les famílies. Dies 21 i 28 d’octubre, a les 17 h, a l’escola Martinet
  • Les famílies i l’èxit educatiu dels fills i filles: una paleta de colors, a càrrec d’UTIL (senzill, proper, pràctic… i atractiu), també concedida per la Diputació de Barcelona. Dies 13 i 20 de novembre, a les 18 h, als instituts Miquel Martí Pol i Joan Miró. 

Més informació al Departament de Polítiques de Família, ubicat al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18, i al telèfon 93 377 99 11.