El Festival Internacional de Pallassos torna a la ciutat del 13 al 19 d’octubre

Web del Festival Internacional de Pallassos

La gran carpa a la plaça Catalunya serà el principal escenari. Acollirà la Gala central els dies 17,18 i 19 d’octubre i comptarà amb un espectacle dirigit i conduït per Tortell Poltrona, amb la participació de dues figures de reconegut prestigi internacional i clowns de referència: Housch Ma Housch (Ucraïna) i Licedei (Rússia). L’espectacle comptarà amb la col·laboració de tres mossos de pista molt especials: Pere Hosta, Miner Montell i Toti Toronell.

La programació per a les escoles de la ciutat continuarà sent protagonista a la carpa amb propostes divertides de la mà de Sergi Ots i les companyies Ponten, La Tal i Elegants.

L’humor en majúscules al Patronat

La Sala Ramon Romagosa acollirà una programació diversa, oberta, de qualitat i que suposa una mirada àmplia al món dels pallassos. Allà es podrà veure el talent d’artistes com el nord-americà Peter Shub, el reconegut Leo Bassi o els francesos Duo Bonito.

Atenció, nova ubicació: el Parc dels Pallassos al parc de la Infanta

El diumenge 19 d’octubre el Parc dels Pallassos serà un dels eixos centrals de la programació per a gaudir en família,de manera gratuïta. Aquest any es farà al parc de la Infanta. Durant tot el dia el parc es convertirà en una gran carpa a l’aire lliure on es podran veure propostes de carrer amb l’humor com a denominador comú: originals, singulars, especials, itinerants i per a tots els públics.

El programa el conformaran espectacles com “Walkman” de Ganso & Cia, “El Niu” de Dudu & Cia, “Juan Palomo ya está aquí!, de la Companyia Barré, The McKensy’s Clan Band” de Traüt espectacles, “la Famiglia Monegli” de La Fanfare Sakazic o “Les Pompiers” de la cia. La Tal, entre d’altres.