L’ex ministre Miguel Sebastián acomiada la 5ena edició del Cornellà Creació, el 21 de novembre

A voltes amb el model productiu: fortaleses i febleses de l’economia” és el títol de la ponència amb què l’ex ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, clourà aquesta cinquena edició del Cornellà Creació.

Sebastiàn va formar part del govern durant el segon mandat de José Luis Rodríguez Zapatero i va ser escollit també per dirigir l’Oficina Econòmica del President del Govern de 2004 a 2006. La seva carrera en el sector públic va iniciar-se en el Ministeri d’Hisenda i va continuar la seva feina al Servei d’Estudis del Banc d’Espanya.

En el sector privat també ha destacat com a director d’Intermoney i per estar al capdavant del Servei d’Estudis del BBV primer i del BBVA més tard. En 2002 va ser un dels pocs economistes que van anticipar el risc de l’explosió de la bombolla immobiliària, el seu negatiu “efecte riquesa” i les conseqüències que tindria en el sistema financer. Actualment està bolcat en el món acadèmic com a professor titulat de Fonaments de l’Anàlisi Econòmic en la Universitat Complutense de Madrid.

Aquesta cita posa el punt i final a la programació 2014 del Cornellà Creació, que durant cinc edicions s’ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.

La trobada tindrà un format d’esmorzar-conferència i serà el divendres, 21 de novembre a les 9h, a L’Auditori de Cornellà. Inscripcions AQUÍ.