Sigues el primer en conèixer les notícies i les activitats culturals de la ciutat

Si vols conèixer de primera mà les principals novetats de la ciutat, ja siguin les notícies més destacades o l’agenda cultural, ara ho tens molt fàcil. Tens a la teva disposició diferents canals que et mantindran informat puntualment com ara el butlletí electrònic Cornellà al Dia i el butlletí Què fer a Cornellà que s’activarà properament. Si encara no els reps, és molt fàcil donar-se d’alta. Només has d’entrar AQUÍ i seleccionar la informació que vols rebre a la bústia del teu correu electrònic.

El Cornellà al Dia s’envia cada dilluns i cada divendres. Conté les notícies del municipi i tot un seguit d’activitats, tallers, cursos, xerrades, passejades, conferències, presentacions, avisos d’interès públic... en definitiva totes les propostes dels diferents departaments municipals a les quals hi pots participar. També el pots consultar AQUÍ.

D’altra banda, el Què fer a Cornellà és el nou portal interactiu i participatiu de l’Ajuntament de Cornellà en què podeu visualitzar de forma ràpida, àgil i fàcil tota la programació cultural que organitza el consistori, i des del qual es pot accedir a la compra d’entrades  d’espectacles, així com obtenir informació actualitzada dels diferents esdeveniments. També s’enviarà en forma de butlletí cada dijous i el podeu seguir a través de les xarxes socials, com Twitter, Facebook, Flickr i Instagram.

A més a més,  l’Ajuntament també disposa d’altres xarxes socials per tal de mantenir oberts permanentment diferents canals de comunicació amb la ciutadania. AQUÍ pots consultar-los tots i participar dels que creguis més adients.