El Parc Esportiu Llobregat i el Complex de Can Mercader sumen més de 5.000 abonats

El Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader ha augmentat al voltant d'un 30% el nombre d'abonats en 2014 respecte de l'any anterior. A punt de complir-se els dos anys de la seva posada en funcionament, ha aconseguit els 2.055 usuaris. Pel que fa a l'altre gran complex esportiu de la ciutat, el Parc Esportiu Llobregat compta amb 3.010 abonats. D'aquesta manera, entre les dues instal·lacions sumen més de 5.000. Durant 2013, es van registrar més de 61.000 usos entre abonats i entrades puntuals. 

Més de 500 persones al dia 

Ambdues instal·lacions funcionen en xarxa, és a dir, qualsevol usuari d'una instal·lació pot accedir a l'altra i realitzar les activitats que més li convinguin, depenent del tipus d'abonament, amb que es pot optar en conjunt al voltant de 600 activitats al mes dirigides per monitors. La mitjana d'assistència diària és de més de 500 persones. Així mateix, des de setembre s'ha ampliat l'horari, funcionant de 7 del matí fins a les 10 de la nit.

Tant al Parc Esportiu com al Complex de Can Mercader existeix l'opció de la realització d'activitats en l'aigua, gràcies a les piscines existents, a les quals se sumen les zones d'aigua exteriors a l'estiu; així com la realització de classes dirigides de diferents modalitats esportives, de gimnàstica o de natació. A més, en els dos complexos existeixen zones de relaxació i spa, i serveis de dietètica o nutrició, entre altres. En el mateix recinte del Parc Esportiu hi ha una ludoteca i un centre cívic que organitzen activitats culturals i formatives. 

Descarrega't la nova app del PELL

Per veure els horaris, les activitats i consultar qualsevol aspecte d'aquests dos equipaments esportius s'ha creat una aplicació gratuïta per a mòbils compatible per Android i iPhone. Trobareu informació sobre novetats, horaris d'activitats, vídeos, fotos, links a les xarxes socials i moltes més coses; des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.