Aquest divendres vine a la III Nit de Compres de Cornellà

El divendres 28 de novembre Cornellà celebra la III Nit de Compres, una iniciativa promoguda pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà, que formen l'Ajuntament i l'associació Cornellà Compra a Casa. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu.

La mateixa tarda, a les 17.30 h, es farà un taller de molinets a la plaça Lluís Companys, especialment pensat pels més menuts. Quan siguin les 18.30 h, els infants bufaran els seus molinets, i amb el vent que facin, encendran les llums de nadal de la ciutat. 

Una hora més tard, a les 20 h, el mercat Centre i prop de 50 establiments més tindran les portes obertes fins a la 1 de la matinada, en carpes instal·lades al voltant del mateix mercat, la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents. Com a novetat, hi ha una zona de restauració a preus populars, amb tickets que permetran consumir 1 tapa, 1 consumició i 1 got de brou (a 3 euros) o bé 4 tapes, 2 consumicions i 1 got de brou (a 10 euros).

Tots els establiments participants fan ofertes, descomptes i degustacions especials amb motiu de la Nit de Compres: rebaixes del 30% en llamàntols, paletes ibèriques a 49,90 euros, bombetes LED a preu de cost, bolsos de senyora a 14,95 euros, plantes de Nadal a 4 euros... Les opcions són infinites i les ofertes són vàlides fins a esgotar existències, i si en queden, també dissabte 29.

A més, hi ha activitats d'animació dins del mercat i als carrers on estan instal·lades les carpes. També es recolliran donatius per a la Botiga Solidària. Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es poden consultar a www.cornelladellobregat.eu