L'Ajuntament habilita 125 places d'aparcament nocturn en la carretera d’Esplugues

Amb l'objectiu d'oferir majors possibilitats d'aparcament als veïns i veïnes que viuen en les proximitats de la carretera d’Esplugues, l'Ajuntament de Cornellà ha definit i senyalitzat una zona d'estacionament nocturn en la citada carretera, entre els carrers Miranda i Bagaria.

En total sumen 125 places d'aparcament més entre els barris de la Gavarra i el Pedró, en els dos sentits de circulació, al llarg d'uns 800 metres. En elles podran aparcar turismes, entre les 20 hores i les 7 del matí, de dilluns a divendres. Els dissabtes i dies festius, es podrà aparcar durant les 24 hores.

Senyalitzades amb una línia vermella

L'Ajuntament ha senyalitzat amb una línia vermella en la calçada les zones en les quals estarà permès aparcar durant aquests horaris. També s'han instal·lat diversos senyals informatius al llarg de la carretera d'Esplugues informant de la nova regulació, que s'implementa en l'horari en què la baixa densitat del tràfic així ho permet.

Aquesta mesura, que ha entrat en funcionament aquest mateix mes de desembre, s'ha pres per oferir majors possibilitats d'aparcar als veïns i veïnes de les callis confrontants, fonamentalment vies d'un només sentit de poca amplària i en què *sólamente hi ha una línia d'aparcament en cordó.

HORARI

De dilluns a divendres: de 20.00 a 7.00 hores
Dissabtes i festius: de 00.00 a 24.00 hores