Més de 100 expositors ompliran la III Fira de Santa Llúcia

Aquest diumenge de 10 a 21 hores té lloc la tercera edició de la Fira de Santa Llúcia, amb un 20% més d’expositors que l’anterior: 100 carpes d’artesans de Cornellà amb tot un ampli ventall de productes d’artesania, de restauració, nadalencs, de joguines, de flors, d’arbres i de petits ornaments. A més, també s’instal·laran 15 carpes on estaran ubicades entitats socials i solidàries de la ciutat. Estarà ubicada al voltant de la zona de l’Ajuntament, a la part superior de la rambla d'Anselm Clavé, la plaça de l’Església i la plaça dels Enamorats.

També tindrà una vessant familiar i lúdica amb activitats paral·leles com petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, sardanes o castellers, a més de diverses iniciatives per recaptar fons per la Marató de TV3. Durant tot el dia, a l’escenari de la plaça de l’Església, hi haurà actuacions i, a més, s’instal·laran un photocall i una carpa amb un ajudant del Mag Maginet, perquè els infants puguin escriure la seva carta als Reis Mags.

Se suspèn la jornada eqüestre

La jornada eqüestre del parc de Can Mercader prevista per a aquest diumenge s'ha suspés per causes alienes als organitzadors. El Servei de Prevenció en Salut Animal de la Generalitat de Catalunya ha ordenat la suspensió de tots els certàmens en què hi hagi exposició pública de cavalls i altres èquids a tot el Baix Llobregat, ja que ha detectat un cas de mort d'un cavall a la comarca pel virus de la rinopneumonitis (EHV-1), que no afecta les persones.