El comerç local inicia la campanya de Nadal amb novetats i promocions

Amb la voluntat d'atreure el màxim nombre de persones als seus establiments, el comerç local de Cornellà impulsa per a la campanya de Nadal un conjunt d'activitats amb l'objectiu d'aconseguir nous clients i fidelitzar la clientela ja existent. Tot això posant de manifest els avantatges de comprar al comerç de proximitat: qualitat, varietat, valor afegit i atenció personalitzada.

La campanya va escalfar motors el 28 de novembre amb la celebració de la III Nit de Compres. El certamen, organitzat pel Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà en col·laboració amb l'associació Cornellà Compra a Casa, i en el qual van participar al voltant de 50 expositors, va atreure a centenars de persones que van gaudir amb activitats, degustacions gastronòmiques, descomptes i regals. A més d'aquesta iniciativa, els comerços locals ofereixen facilitats i promocions per als seus clients durant tota la campanya nadalenca i segueixen promovent l'acumulació del 1% de les compres a través de la targeta “Entarja’t” amb el comerç de proximitat, sota el segell de tracte personalitzat i qualitat en els productes. A més, en 16 espais de la ciutat (equipaments esportius al mercat de Sant Ildefons i d’altres) hi ha instal·lades pantalles informatives en les quals s'anuncien les promocions i descomptes dels establiments.

Un sector implicat en la vida social

Es tracta d'un sector compromès amb la ciutat que participa amb la Botiga Solidària de Cornellà, principalment a través de la donació de productes frescos dels mercats municipals. També col·labora amb la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents en el projecte per portar la compra a casa a persones majors amb problemes de mobilitat.

I a més, aposta per les noves tecnologies per impulsar descomptes i promocions durant tot l'any.

A través de www.cornelladellobregat.eu es pot accedir a una web i descarregar una app que situa els comerços en un mapa i detalla les seves activitats i promocions. Un dels objectius de l'Ajuntament en aquest àmbit és dinamitzar noves iniciatives i mantenir en bon estat l'espai públic i les zones dels eixos comercials. Així, de forma periòdica es duen a terme remodelacions i millores als mercats municipals i a les seves àrees d'influència.