Inscripcions al cens electoral per votar a la eleccions municipals de maig de 2015

El diumenge 24 de maig de 2015 se celebren eleccions municipals a tot l’Estat. En elles poden votar els ciutadans i ciutadanes residents a Espanya, majors d'edat el dia de la votació, que siguin nacionals de països de la Unió Europea, o bé de països amb Acords que els reconeguin aquest dret. És el cas dels nacionals de Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinidad i Tobago.

Per poder exercir el dret a vot és indispensable sol·licitar la inscripció al cens electoral abans del 30 de desembre de 2014, en el cas dels nacionals de la Unió Europea. Per als altres, és imprescindible complir una sèrie de requisits i sol·licitar la inscripció abans del 15 de gener de 2015

Es pot realitzar aquest tràmit per via telemàtica (a la web de l'Institut Nacional d'Estadística: www.ine.es); o bé acudir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Si acudeix a l’OAC, estalviarà temps demanant cita prèvia, a través de la web http://citaprevia.cornella.cat, o al telèfon 93-377 02 12. 

L’OAC, a la plaça de l’Església s/n, obre de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores; i si té cita prèvia, també de 16.30 a 19 hores.