Compra al comerç local i gaudeix gratis de les atraccions de plaça de Catalunya

Amb la voluntat d'atreure el màxim nombre de persones als seus establiments, el comerç local de Cornellà impulsa per a la campanya de Nadal un conjunt d'activitats amb l'objectiu d'aconseguir nous clients i fidelitzar la clientela ja existent. Tot això posa de manifest els avantatges de comprar al comerç de proximitat: qualitat, varietat, valor afegit i atenció personalitzada.

Enguany, els establiments adherits a Cornellà Compra a Casa engeguen una nova iniciativa per dinamitzar el comerç local: per cada compra superior a 10 euros, regalaran un val per poder participar en una de les activitats lúdiques i atraccions que s'instal·laran a la plaça de Catalunya entre el 19 i el 24 de desembre i també els dies 30 i 31. Allí els que més gaudiran seran els petits i els adults que s'atreveixin a participar en un futbolí humà, un joc de vestit de velcro, un karting, un joc de surf, una carrera de bidons o una porteria de futbol inflable. 

L'aforament serà limitat i la iniciativa comptarà amb un dinamitzador i personal contractat per a la supervisió i bon funcionament de les atraccions. Estaran obertes del 19 al 23 inclosos, el 29 i el 30 de desembre, de 16.30 a 20.30 h; i els 24 i 31 de desembre, de 10.30 a 14.30 h. 

Tracte personalitzat

A més d'aquesta iniciativa, els comerços locals ofereixen facilitats i promocions per als seus clients durant tota la campanya nadalenca i segueixen promovent l'acumulació del 1% de les compres a través de la targeta “Entarja’t” amb el comerç de proximitat, sota el segell de tracte personalitzat i qualitat en els productes. A més, en 16 espais de la ciutat (equipaments esportius al mercat de Sant Ildefons i d’altres) hi ha instal·lades pantalles informatives en les quals s'anuncien les promocions i descomptes dels establiments.