Un Nadal pensat pels infants, amb la Fira Infantil i les atraccions de plaça Catalunya

Aquest Nadal, els infants i joves de la ciutat ho tenen tot al seu abast per passar-ho d’allò més bé. D’una banda està la tradicional Fira Infantil de Nadal, del 24 al 31 de desembre; i de l’altra, els comerciants han instal·lat diverses atraccions a la plaça de Catalunya.

Pel que fa a la Fira, són 8.300 metres quadrats que acullen castells inflables, atraccions, tallers de tota mena, espectacles, esports... Tot en un mateix recinte amb una àmplia oferta d’activitats lúdiques i educatives adaptades per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.

Entre les novetats d’enguany destaquen un spa infantil, les actuacions en viu, com la del dia 28 pel matí amb la participació de la banda de jazz Dixiecat Street Dance i un taller de disfresses. Tampoc hi faltaran els tallers de manualitats, de reciclatge, de coneixement del medi ambient, de màscares o de maquillatge... així com les trobades amb els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que mostraran les patrulles i faran xerrades d’educació vial. 

Atraccions per a totes les edats

Com ja hem dit, també a la plaça de Catalunya haurà atraccions. És una iniciativa dels establiments adherits a Cornellà Compra a Casa per dinamitzar el comerç local i fidelitzar els seus clients: per cada compra superior a 10 euros, regalaran un val per poder participar en una de les activitats lúdiques que s'instal·laran entre el 19 i el 24 de desembre i també els dies 30 i 31. Allí els que més gaudiran seran els petits i els adults que s'atreveixin a participar en un futbolí humà, un joc de vestit de velcro, un karting, un joc de surf, una carrera de bidons o una porteria de futbol inflable. Les activitats estaran supervisades per un dinamitzador.