El Mag Maginet anuncia l'arribada dels Reis al Parc de la Infanta

Com cada any, Cornellà es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient el 5 de gener. Aquest és, sens dubte, un dels moments més esperats per tots els infants de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 18.00 de la tarda al parc de la Infanta, segons ha informat el Mag Maginet a tots els infants que el visiten a la seva carpa del Campament Oriental. Aneu-hi d'hora per poder trobar un bon lloc i gaudir plenament de la nit més màgica de l'any.

Només caldrà portar l'element màgic i seguir les instruccions del Mag per indicar el camí d'arribada a Ses Majestats. Després de donar-los-hi la benvinguda, començarà la cavalcada pels carrers de la ciutat. Al voltant de les 20.00 hores està previst que els Reis facin els seus parlaments des del balcó de l'Ajuntament i, després, seguiran fent camí per Cornellà, repartint regals i caramels, fins al carrer d’Ignasi Iglesias.

 
  Consulta el recorregut a Google Maps
 
  Horari de la Cavalcada carrer per carrer (jpg)
   
  App Seguretat Ciutadana
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Consells de seguretat

Amb motiu de les diverses cavalcades de Reis previstes arreu de Catalunya, Protecció Civil de la Generalitat ha elaborat uns consells bàsics d’autoprotecció que cal tenir en compte sobre tot per evitar ensurts, especialment amb els més menuts.

Per exemple, no pugeu a les baranes, reixes o d’altres elements inestables que puguin ser perillosos. I recordeu que no heu d'envair l'espai del recorregut ni travessar-lo en el moment de la cavalcada. Especialment, mantingueu-vos allunyats dels vehicles i carrosses. Consulteu la resta de consells a la web de Protecció Civil.