Es reforcen els horaris dels mercats i la seguretat als carrers durant el Nadal

Els mercats amplien els seus horaris d’atenció al públic i es reforça la seguretat als carrers comercials.

Els mercats obriran en horari especial:

A Sant Ildefons: el 23 de desembre, de 8 a 20h, el 24 de desembre, de 8 a 16h  i els dies 30 i 31, de 8 a 15h.

Al Centre: el 23 de desembre, de 8 a 20h, el 24 de desembre, de 8 a 15h, el 27 de desembre, de 8 a 15h i el 31 de desembre, de 8 a 15h.

A Marsans: el 23 de desembre, de 8 a 20h, el 24 de desembre, de 8 a 15h, i els dies 30 i 31 de desembre, de 8 a 14h.

Més seguretat als carrers comercials durant les festes nadalenques

Agents de la Guàrdia Urbana i del cos de Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu especial de seguretat pels dies de la campanya comercial del Nadal, que va començar a funcionar a primers de desembre i es mantindrà fins al 7 de gener. Els agents d’aquest dispositiu patrullaran tant a peu com en vehicle.

El dispositiu es mantindrà als eixos comercials de la ciutat durant les hores de major afluència de persones (principalment entre les 17 i les 20.30h). L’objectiu d’aquesta actuació és reforçar la seguretat  objectiva i subjectiva a les zones comercials per mitjà de la presència i la visualització del servei policial conjunt. També es donaran consells de seguretat als comerciants amb visites personalitzades a les botigues. A més, la Guàrdia Urbana mantindrà operatives durant aquestes dates les Unitats de Convivència i la Unitat de Seguretat Ciutadana que fan tasques de prevenció. D’altra banda, pel que fa a les celebracions típiques de les dates nadalenques, com són el Campament Oriental i la cavalcada de Reis, també s’intensificarà la presència policial, per tal de prevenir qualsevol situació de risc.