Cursa d'Orientació escolar i familiar al parc de Can Mercader

Departament d'Esports

Durant el matí del dissabte 31 de gener el parc de Can Mercader es converteix en l’escenari d’una jornada comarcal de curses d’orientació, escolar, familiar i popular. A les 10 h, començaran les diferents categories, prop d’una vintena segons els grups d’edat, tipus de cursa o distància a recórrer.

La prova forma part del calendari comarcal de Jocs Escolars, però també s’hi pot participar en família, de forma no competitiva. Només cal inscriure-s’hi prèviament, fins dimecres 28 de gener, al Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) o al departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà (telèfon 93 377 02 12 o correu electrònic agonzalezb@aj-cornella.cat). També podeu demanar més informació a l'Escola de Muntanya i Esports de Natura. En una cursa d’aquestes característiques, els participants surten en un horari preestablert i segueixen amb un mapa les indicacions, i han de passar per diversos punts de control sobre el terreny.

Qui ho desitgi, també pot participar en un entrenament gratuït, el dijous 29 a partir de les 17 h, al mateix parc de Can Mercader. A més, durant la setmana diverses escoles de Cornellà també han participat en activitats per promoure aquest tipus de pràctica esportiva.