Aquest dissabte, treu a passejar la disfressa!

Departament de Cultura

La gran Rua de Carnestoltes 2015 a Cornellà se celebra el dissabte 14 de febrer. La concentració de comparses i carrosses comença a les 17.00h, al carrer Bonestar (al costat de la plaça de Catalunya). A les 18.00h començarà la rua per la ciutat (recorregut: avinguda de Sant Ildefons, avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu i Plaça de Catalunya) i a partir de les 20.30h, arribada, lliurament de premis i fi de festa a la mateixa plaça de Catalunya.

Hi ha un total de 29 comparses inscrites al concurs, a més de la comparsa del Rei Carnestoltes. Això suposa un total previst de 1.977 persones participants a la rua, sense incloure el personal d'organització, de seguretat i de neteja. I de les 29 comparses participants un total de 15 porten algun tipus de vehicle. S'atorguen premis en cinc categories: millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la de temàtica més actual.

Més informació del Carnestoltes 2015
Imatges del Carnestoltes 2014

Consells de seguretat

• Informeu-vos dels llocs per on passarà la rua i seguiu les recomanacions de l’organització.
• Controleu els petits perquè no s’aproximin als vehicles i plataformes.
• Queda prohibit transitar entre les plataformes i comparses de la rua.
• En cas de pèrdua d’un menor, aviseu immediatament a la Guàrdia Urbana o la Creu Roja.
• No pugeu a les baranes, reixes o d’altres elements inestables que puguin ser perillosos.
• En cas de produir-se algun incident, mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d’emergència. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions perilloses per a la gran quantitat de persones que hi ha concentrades.

Diumenge, carnaval infantil amb la Xaranga Sarau

Especialment per als més petits, recordeu que també teniu l'opció de participar el diumenge dia 15 de febrer, a la rua pel barri Centre que organitza la Xaranga Sarau/Societat Coral la Unió. Sortirà a les 12.00 h des del carrer dels Pins/Rubió i Ors, i continuarà per aquest carrer fins a girar per la Rambla Anselm Clavé.

El recorregut finalitzarà a la plaça de l’Església a les 13.00 h, amb un fi de festa amb el grup d’animació infantil El Pot Petit i la Melmelada Band (en cas de pluja l’espectacle es traslladarà a la Masia Can Tirel, Parc de Can Corts).