Cornellà Creació sobre el passat, present i futur de l’empresa familiar

Les empreses familiars són l’element fonamental de l’activitat econòmica. Són impulsores de l’activitat empresarial, amb elevada capacitat d’emprendre i amb una forta aposta per la innovació. Però avui dia s’enfronten a reptes importants com la continuïtat generacional, l’increment de la seva dimensió, professionalització, permanent innovació i internacionalització. Tots aquests temes seran analitzats el 6 de març al nostre fòrum de la mà del Director General de l’Institut de l’Empresa Familiar, Juan Corona, i de la redactora en cap de la secció d’Economia a El Periódico de Catalunya, Olga Grau.

Catedràtic d’Economia Aplicada, Juan Corona, és acadèmic de número de la Real Acadèmia de Doctors amb una destacada trajectòria com a assessor fiscal, analista financer i auditor de comptes. Com a docent i investigador s’ha centrat en l’economia pública, la creació d’empreses i l’empresa familiar. Per la seva banda, l’Olga Grau atresora una àmplia experiència en el periodisme econòmic avui dia desenvolupant la seva feina a El Periódico de Catalunya. Abans va formar part d’Onda Rambla-Onda Cero, Dossier Econòmic, Expansió i El Mundo.

Aquesta és la segona trobada de les sis que contempla l’edició 2015 del Cornellà Creació Fòrum, una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.

Web del Cornellà Creació
  Més informació/inscripcions