Celebració el Dia Internacional de la Dona Treballadora

Departament de Polítiques d'Igualtat

Cornellà està de celebració pel 20è aniversari del Consell de la Dona i pel Dia Internacional de la Dona Treballadora, que omplirà la ciutat d’activitats i espectacles de sensibilització, organitzats per l’Ajuntament i diverses entitats, durant el mes de març.

Dissabte 7 de març, la Xarxa de Dones Emprenedores, realitza una marató d'activitats com dansa teràpia, massatges, xerrades, retocs de perruqueria i maquillatge, tallers creatius… I diumenge, 8 de març, el parc de Can Mercader acollirà una festa per la Igualtat organitzada por la agrupación local del PSC, com a acte lúdic i reivindicatiu. El dilluns 9 de març se celebra l'acte institucional de lectura del manifest, a càrrec de Pilar Pons, al costat de l'escultura al·legòrica dedicada a la dona treballadora de la plaça de Catalunya.

Consulta l’agenda d’actes pel Dia de la Dona Treballadora. Hi trobaràs concerts, cinema, teatre, xerrades… També pots obtenir més informació al CIRD (c. Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. Tel. 93 474 28 41).