Apunta’t a la II Festa del Riu del 22 de març

Departament de Medi Ambient

Per segon any consecutiu, Cornellà celebra la II Festa del Riu, una jornada plena d’activitats per a totes les edats en el riu Llobregat. El diumenge 22 de març podreu participar en propostes tan diferents com un itinerari botànic i de papallones, una pedalada popular fins a la platja del Prat, una plantada d’arbres i diversos tallers de micromamífers, polinitzadors, l’elaboració de caixes niu i menjadores per ocells, rastres animals, espècies invasores, zones humides o reconeixement d’aus. Inscripcions al correu eflores@aj-cornella.cat. També ho podràs seguir a través de Twitter amb el hashtag #festadelriucornella.

En el marc de la festa, es farà una nova edició del Train Running Cornellà organitzat per MEC+. Des del dia 2 i fins el 13 de març es poden fer les inscripcions als següents espais: Club Delfos, J’Arribu Sports i la botiga Orgànic. El Train Running es farà a la riba del riu, tindrà un recorregut de 7,5 km i presentarà 21 obstacles. L’edat mínima per poder participar seran els 8 anys.

Aquesta és una activitat diferent, divertida que permet combinar l’esport a un entorn natural com el riu i amb proves que posaran a prova la capacitat física dels participants. Consulta el flyer informatiu.