Espais per a la creativitat als centres cívics de Cornellà

Als centres cívics de Cornellà hi ha prop de 50 cursos durant els mesos d'abril a juny per descobrir noves vies de formació i enriquiment personal, assequibles a totes les butxaques, i properes a tots els barris. Durant aquest mes, estan obertes les inscripcions.

Centre cívic de Sant Ildefons: cursos de fotografia (nivells iniciació, avançat i digital), dibuix i pintura (joves i adults), joieria, "Farcit de llibres", tai-txí, vital-GYM, tallers gratuïts de recursos (alimentació saludable, aprofitament del menjar, electricitat i bricolatge), flamenc (a partir de 4 anys), informàtica, balls de saló, cuina, sardanes... Inscriu-te trucant al 93 375 63 29.

Centre cívic de la Gavarra: art, teràpia del riure, teatre, arteràpia, moda, patchwork, ioga, confecció, brodat, tècniques de patronatge industrial. Inscriu-te al telèfon 93 376 20 11, fins al 27 de març.

Centre cívic del Parc Esportiu: hort urbà, vins, community manager, rebosteria, cuina en família, medi ambient (sabó, bicicletes...), tai-txí, teatre, fotografia, salut i creixement personal... Inscriu-te trucant al 93 475 35 77, fins al 27 de març.