El programa 'Joves per l'Ocupació' forma 40 joves de la ciutat i subvenciona les empreses que els contractin

Departament de Polítiques d'Ocupació

L’Ajuntament de Cornellà, mitjançant la direcció de Polítiques d’Ocupació està realitzant la 4a. edició del programa “Joves per l’Ocupació” adreçat a 40 joves que es desenvolupa de desembre de 2014 a desembre de 2015. El programa  “Joves per l’ocupació 2014” és un programa innovador de formació en alternança amb l’experiència en empreses.

A l’anterior edició els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris. Dels 40 joves que participaven al programa, un 60% d’ells ha trobat feina, i un 13% ha decidit seguir estudiant per millorar la seva ocupabilitat. Per facilitar la contractació dels joves participants de 16 a 24 anys i menors de 30 amb discapacitat del 33% o més, se subvencionarà fins a 3.891,60€  aquelles empreses que formalitzin contractes abans de l'1 de juliol de 2015. Els contractes hauran de ser a temps complet o parcial, mínim del 50%  de jornada, i amb una durada mínima de 6 mesos.

El departament de Direcció de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà formarà als joves abans de la contractació en una d’aquestes especialitats formatives:

•    Operacions bàsiques de restaurant i bar (300 hores)
•    Serveis auxiliars de Perruqueria i Estètica (300 hores)
•    Mantenidor/a i reparador/a d’edificis (300 hores)

Les empreses que estiguin interessades en aquest tipus de subvenció poden posar-se en contacte amb la Direcció de Polítiques d’Ocupació.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014.

Descarrega el díptic informatiu