Nou treball d'estudi de Dais

DAIS s'inicia en 2004, es defineix com a grup de Rock-Metal amb vocalista femenina de veu lírica, temes propis i àmplia experiència en els escenaris. 
 
El 2009 fan el salt discogràfic sota el segell Producciones Malditas amb "Panda" el seu primer LP i el presenten a Madrid, Barcelona i València actuant amb grups del nivell de ASFALTO, OBÚS, LUJURIA, SARATOGA, etc.
 
Ja en 2012 editen "Fábula" amb MALDITO DIGITAL, i de nou aposten per ells mateixos produint 13 cançons aconseguint actuar en diversos festivals del Baix de Llobregat i compartint cartell amb el mític guitarrista Jesús De-Kalle en un d'ells.
 
El grup liderat per Isabel M (veu solista) i David Garcia (guitarra i veu) aconsegueix gravar i auto-produir un tercer treball titulat "Impecatvs" que s'edita aquest mateix any 2015 i que acaba de sortir al carrer. Acompanyats per una base rítmica de baix i bateria eficaç i sòlida, DAIS continuen la seva carrera de fons buscant el seu lloc en la indústria musical apostant per un projecte musical de qualitat, únic i genuí havent aconseguit trepitjar fins a la data, escenaris com Salamandra 1 o Razzmatazz 1 entre molts d'altres. 
 
+INFO: