Nova edició del Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà

Durant l'any 1985 es va iniciar el primer concurs de còmics" Ciutat de Cornellà ", i va néixer com a iniciativa per promoure la creació artística del jovent i que, amb la seva mirada irònica, transgressora, fos un mitjà d'expressió juvenil. És una aposta cultural, adreçada als i les joves d'entre 12 i 30 anys, que està totalment consolidada a la nostra ciutat i és especialment esperada pels aficionats del còmic.
  
Pel nostre concurs han passat autors com Albert Monteys, d'El Jueves; Pedro Vera, també col·laborador d'El Jueves; Berto Romero, el famós "nebot" de Buenafuente. I durant aquests últims anys, grans valors com Igor Fernández, Joan Cornellà, Bea Tormo (Triz) que també fan les seves col·laboracions a la revista; i Martín Romero que ha publicat a Cavall Fort, Tretze Vents o Rolling Stones. 
  
No hem perdut mai de vista els nostres inicis, la manera i la intenció amb la que va néixer aquesta iniciativa, però hem crescut, i amb nosaltres també les inquietuds i les ganes d’arribar a un major nombre de gent i de donar sortida als i les joves dibuixants i guionistes. Per això cada cop més, comptem amb la col·laboració d’administracions, d’editorials i de la gent del món del còmic, que ens empenta i ens ha ajudat a fer-nos grans.
  
Com podeu veure tornem de nou amb la 31è edició del concurs!
  
Recordeu que teniu fins el 30 de juny de 2015 per fer-nos arribar els vostres treballs a:
  
Departament de Joventut
Pl. dels Enamorats, nº 6
08940 - Cornellà de Llobregat
 
+ Informació i bases del concurs: AQUÍ