Consulta el www.queferacornella.cat per conèixer les opcions d'oci i cultura a la ciutat

Aquesta setmana la programació cultural d'activitats d'oci a la ciutat no s'atura. El diumenge 5 d'abril hi ha programades dues actuacions gratuïtes als parcs de Cornellà, dins del Cultura en Família, especialment adreçades als més petits.

Al parc de Can Mercader, trobarem un espectacle de titelles que ens explicarà la història de 'Jai el mariner'. I al parc de la Infanta, espectacle musical per a tots els públics amb 'Rocu i el mar dels invisibles'. Ambdues cites són a partir de les 12.30 hores.

Aquests dies de festa també tenim l'opció de gaudir dels espais naturals de la ciutat, com els mateixos parcs on hi ha les actuacions, o l'entorn del riu Llobregat. Per donar a conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, principalment dels caps de setmana i dels festius, l'Ajuntament ha posat en marxa el projecte “Què fer a Cornellà”.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment –twitter, facebook, flickr i instagram– i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.