Una guia sobre l’aprofitament d’aliments amb l’experiència de la Botiga Solidària

Departament de Medi Ambient

Cornellà aposta per seguir reduint el malbaratament d’aliments i part d’aquest treball ha quedat reflectit a la guia “Aprofitar aliments, prevenir residus. Guia d’acció local. L’experiència de la Botiga Solidària de Cornellà de Llobregat”, fruit de l’estudi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb l’objecte d’ampliar i millorar l’aprofitament d’excedents alimentaris.

Aquesta guia conté idees i propostes per desenvolupar projectes locals d'aprofitament dels excedents alimentaris de mercats i comerços. D'aquesta manera es redueix el malbaratament d'aliments i els residus orgànics i es contribueix a les necessitats nutricionals dels col·lectius socials més desafavorits.

La guia es pot consultar i descarregar gratuïtament a www.amb.cat, a l’apartat de Medi Ambient (publicacions). També podeu consultar altres consells a la pàgina del programa Cornellà aprofita els aliments.