Cap de setmana familiar a l'Auditori

Departament de Cultura

El 18 i 19 d’abril l’Auditori de Cornellà ofereix tot un cap de setmana familiar: el dissabte a les 18h és el torn de Gisela y el libro mágico, un espectacle on brilla la veu Disney a Espanya en un escenari que s’omplirà de llum i color amb les mil aventures de la fada, Gisel. Ja diumenge, també a les 18h podem gaudir amb Constelaciones, una producció d’Aracaladanza, una mirada vers Joan Miró adreçada a tots els infants.

A Gisela y el libro mágico, la història gira entorn la fada Gisel que ha de superar mil aventures i proves per poder aconseguir els seus somnis, tot a través de les cançons més famoses de films com La Bella i la Bèstia, Aladín, El Rei Lleó, Peter Pan, Mary Poppins, La sirenita, Frozen etc. I pel que fa a Constelaciones, es tracta d'un espectacle de dansa per a nens i nenes a partir dels 4
anys inspirat en el pintor Joan Miró, un còctel de sensacions en el qual el color, les formes i els jocs ens transporten a un univers rescatat d’entre les imatges amb les quals l’artista sempre ens ha desafiat.

L’entrada anticipada, per a un espectacle o per a tots dos conjuntament, es pot adquirir a través de la web www.auditoricornella.com o bé per telèfon al 93 474 02 02. Els propers espectacles de la programació 'Teatre l'Auditori' serà dissabte 25 d'abril, amb el concert d'Amaia Montero, i la doble representació de El retaule del flautista, a càrrec de Corenllà Teatre, el 30 i 31 de maig.