Una nova guia detalla els serveis i equipaments de la ciutat per a les famílies amb infants de 0 a 6 anys

L'Ajuntament de Cornellà ha editat una guia dels recursos i serveis que estan a disposició de les famílies de la ciutat amb infants de 0 a 6 anys. La guia s’emmarca dins del Programa Municipal Educar x Créixer i s’ha elaborat amb l’objectiu de donar suport a les famílies dels infants de Cornellà de Llobregat i contribuir al seu creixement personal i social.

La presentació de la guia tindrà lloc el dimarts, 28 d'abril, a les 18.30 hores, als jardins municipals adjacents a la plaça dels Enamorats. Més endavant es distribuirà des dels diferents serveis municipals a les famílies amb fills o filles d'aquestes edats, ja que té la voluntat de ser un manual didàctic i pràctic de tot allò que una família pot necessitar en l'àmbit de l'educació, de l'esport, la cultura, el lleure, la salut, la seguretat o els serveis socials.

L'elaboració de la guia ha estat possible gràcies a la implicació i esforç de tots els departaments i serveis municipals i entitats locals i altres serveis com: pediatria ABS Martí i Julià, SE Baix Llobregat 5. Centre de Recursos Pedagògics, Club Infantil i Juvenil Sanfeliu-Sant Ildefons i el Centre d’Esplai Infantil i Juvenil Mowgli. A més ha comptat amb l’assessorament d’Esteve Ignasi Gay, tècnic assessor extern de la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona.

En el marc de l’Educar per Créixer, entre les múltiples activitats que s’estan desenvolupant, s’ha constituït la Xarxa Local d’Infància 0-6 amb la finalitat d’oferir suport i acompanyament a les famílies de Cornellà en la tasca de la criança i educació dels seus fills i filles, afavorint el seu desenvolupament integral, per ajudar-los a ser autònoms, solidaris i feliços. Actualment, a Cornellà hi viuen 6.321 nens i nenes d'entre 0 i 6 anys. 

L'Ajuntament crea 30 llocs de treball nous per reforçar l'educació el 2015
Destinem 140.000 euros al Fons Social de Finançament d'Estudis Universitaris