Portes obertes i activitats especials als museus de la ciutat amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Departament de Cultura

Aquesta setmana la programació cultural d'activitats d'oci a la ciutat no s'atura. Des d'activitats amb motiu del Dia Internacional dels Museus, a una actuació familiar gratuïta el diumenge a la plaça Carles Navales, esports amb la cursa de Can Mercader o actuacions del Festival de Arte Flamenco.

El Museu Palau Mercader obre les seves portes de la planta noble el diumenge, 17 de maig,  d’11:30 a 13:30 per convidar a tothom a passeja per les seves sales. Aquells que ja coneixen  el museu, podran descobrir alguns detalls que habitualment no hi ha temps d’explicar en les visites guiades.

Per la seva banda el Museu de les Matemàtiques han preparat una sessió d’astronomia diürna pel diumenge de 10h a 14h, amb dues esferes gegants, i també es podran observar les taques, protuberàncies i filaments del sol amb dos telescopis (amb reserva prèvia).

I per últim, el Museu de les Aigües obrirà les seves instal·lacions al públic de 19h a 1:00h el dissabte 16 de maig, i visites exclusives al Refugi Antiaeri de la Guerra Civil situat a la Central de Cornellà.

Més detalls del Dia Internacional dels Museus

Apunta't al Què Fer a Cornellà

Per donar a conèixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, principalment dels caps de setmana i dels festius, l'Ajuntament promou des de 2014 el projecte “Què fer a Cornellà”.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment –twitter, facebook, flickr i instagram– i l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.