Corpus 2015: desenes de propostes per a gaudir, compartir i participar

Departament de Cultura

Els concerts a la plaça Catalunya, el actes infantils i familiars a parcs i places, la música jove al Parc Esportiu, l’Envelat i les orquestres o els actes populars i tradicionals ens ofereixen l’oportunitat de gaudir, de compartir i de viure la Festa al carrer i en companyia. Ni un minut de descans i opcions a tots els racons de la ciutat serà el que es trobaran tots els que vulguin passejar per Cornellà durant aquest primer cap de setmana de juny. Tradició, cultura, originalitat i, sobretot, molta diversió, molta música i molt bon rotllo són els elements diferencials d’aquest Corpus que, com sempre, compta amb la col·laboració i implicació de les entitats que any rere any es comprometen amb la ciutat i els seus valors. Tothom es podrà divertir amb una programació fresca, actual i original que té com a objectiu reforçar llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat.

 

EL MÉS DESTACAT

Pregó i Correfoc

Dijous 4 de juny, a partir de les 21.15 h

 

Els concerts de la Plaça Catalunya

Dissabte 6 de juny, a les 22.30 h Héroes de Leyenda + LOQUILLO

 

 

 

 

Diumenge 7 de juny, a les 19 h Dr Ricefield i lo Blues del Delta + ELS PETS

Música jove al Parc Esportiu Llobregat

Divendres 5 de juny, 22 h Bastante + AURYN

 

Dissabte 6 de juny, 22.30 h NIT SOUNDAY, Festival d'Arts Urbanes

 

 

Gaudir en família

Les activitats per als infants i les seves famílies tenen un especial protagonisme al carrer. Espectacles a les places, contes en anglès, tallers de cuina, manualitats, gimcana, festa esportiva, Firavol, música, minitennis i molt més. Podeu consultar horaris i espais al programa, on les activitats familiars s’identifiquen amb aquest pictograma:
L'Envelat de Corpus (a l'Escola L'Areny) i les orquestres, música per al record

Les orquestres Maravella, Swing Latino, Sándalo, Luke & The Monkey i La Privada animaran les nits a les places Catalunya, Sant Ildefons, Almeda la Vella i Pallars de divendres a diumenge.

Divendres 5 de juny, 18 i 21 h L’envelat amb ‘Corcanta Promeses’

Dissabte 6 de juny, 22.30 h Nit de Cabaret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

→Descarrega el díptic amb les activitats més destacades