Més de trenta premis per reconèixer l'esforç i compromís individual i col·lectiu per part dels clubs esportius de Cornellà

Departament d'Esports

El 29 de maig, els clubs esportius de Cornellà participaran en la Festa de l’Esport, que serveix per tancar de forma lúdica la temporada 2014-2015 amb el lliurament de més de trenta premis que reconeixen l’esforç i els èxits esportius, tant a nivell individual com de clubs. Serà al parc de Can Mercader, a partir de les 21 hores.

El premi que clourà la vetllada, el Premi Ciutat de Cornellà, es concedeix a l'exatleta cornellanenc Reyes Estévez, campió d'Europa, i medallista en dos mundials en l'especialitat de 1500 metres llisos. També cal destacar el premi a la trajectòria esportiva, concedit al waterpolista Sergi Pedrerol, entre d'altres guardons especials.

Aquesta Festa de l'Esport també tindrà un vessant solidari ja que durant la mateixa es recolliran aliments per al gran recapte que té lloc a Cornellà durant la III Setmana de la Dignitat, destinats a la Botiga Solidària.

 

Descarrega el díptic amb tots els premiats