Acte benèfic en favor del Nepal

Us convidem a tots a un "Acte benèfic a favor dels damnificats pels terratrèmols del Nepal". Perquè són coses que no s'han de quedar en l'oblit. Perquè és bo sentir que el patiment dels altres també és el nostre. Perquè quan un pot ajudar és una deure més que una opció.


Aquest esdeveniment sorgeix de la iniciativa d'un conjunt d'entitats de la ciutat que desenvolupen els seus projectes a l'Orfeó Catalònia (entre elles el Projecte LOC). Es van posar en contacte amb el Departament de Solidaritat de l'ajuntament de Cornellà i entre tots dos, buscant també el suport de les entitats de cooperació de la nostra ciutat, s'ha fet possible realitza aquesta jornada cultural amb l'objectiu de recaptar fons per a col·laborar amb aquesta important causa.


L'acte consistirà en una tarda dedicada a la cultura en algunes de les seves molt diverses variants (contacontes, poesia, dansa, cant, interpretació ...).


Atès que és un acte benèfic, com el seu propi nom indica, el que es reculli amb els diners de l'entrada (que serà la voluntat, des de 3 € fins al que un vulgui aportar) es destinarà íntegrament a una associació que treballa directament al Nepal ( Amics del Nepal).


Les entrades es poden adquirir directament a l'Orfeó el dia de l'acte.


Data i hora: 27 de juny de 18:00 a 20: 00h

Ubicació: Orfeó Catalonia (Carrer Torras i Bages 62, Cornellà de Llobregat)