Lliurament de premis del XV concurs de fotografia amateur de medi ambient

Dimecres, 3 de juny, té lloc el lliurament de premis del XV concurs de fotografia amateur de medi ambient, a la biblioteca Marta Mata (19.00 hores). El tema del concurs d'aquest any és qualsevol aspecte relacionat amb l'estalvi, l'eficiència energètica i/o l'energia neta i renovable. Prèviament a l’acte de lliurament Javier Martin Vide farà un xerrada sota el títol “El cambio climático como resultado de nuestros modelos económico y energético insostenibles”.

Les fotografies seleccionades pel jurat es podran veure fins al 6 de juliol a la mateixa biblioteca Marta Mata. Però no és l'única exposició que podem visitar a la ciutat, a banda de les col·leccions permanents del Museu Palau Mercader, el Museu de Matemàtiques i el Museu de les Aigües, tots els quals fan activitats especials durant aquest cap de setmana de festa major.

Museu Palau Mercader
Cornellà de Llobregat 1714. Un municipi barceloní en la cruïlla de dos segles. Com era Cornellà cap al 1700? Quin aspecte tenia el territori? Qui hi vivia? Com era la vida d’aquests habitants? Com s’organitzaven? Amb aquesta exposició, el Museu Palau Mercader vol mostrar una visió local del context de la Guerra de Successió i la seva repercussió en el territori de Cornellà de Llobregat. 
Lloc: parc de Can Mercader -  carretera de L'Hospitalet, s/núm.
Horari: diumenges i festius, de 10h a 14h.

Espai d'Art Moritz
Exposició “Fairy Tales”. Art contemporani amb la participació de set diferents artistes: Verónica Aguilera, Toni Amengual, Carles Congost, Maria Jacarilla, Marc Larré, Job Ramos i Xevi Solà.
Lloc: Centre Cultural Joan N. García-Nieto (c/Mossèn Andreu, 17)
Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21h.

Castell de Cornellà
“Amb perles a cada mà, visc al cor d’una petxina”. Pintures i escultures de Ricard Vaccaro.
Ricard Vaccaro presenta les seves propostes plàstiques realitzades en els darrers tres anys, al costat d’altres de més antigues. Es tracta de pintures sobre tela i sobre paper i escultures en metacrilat, la major part d’elles inèdites, que il·lustren les inquietuds creatives d’aquest artista de llarga trajectòria.
Lloc: c/ Mossèn Jacint Verdaguer, s/núm.
Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. / diumenges de 10 a 14 hores.