Setmana d'activitats de divulgació sobre l'energia

Departament de Medi Ambient

Durant aquesta setmana, diverses activitats tindran lloc a la ciutat vinculades a l'energia, des dels diversos àmbits relacionats amb el medi ambient. Per exemple, el dimecres 17 de juny té lloc a la biblioteca Marta Mata el taller 'La bombeta Marieta', un conte per sensibilitzar els infants sobre l'ús de l'energia. És una activitat familiar, adreçada especialment a infants entre 3 i 6 anys, i que començarà a les 18 hores a la sala Titan.

De caire més informatiu són les dues xerrades sota el títol 'Entens la teva factura de la llum?', que es realitzaran al Centre Cívic Sant Ildefons (dimecres, 19 hores) i al Centre Cívic de la Gavarra (dijous, 19 hores).

Aquestes activitats s'inscriuen en el marc de diverses activitats divulgatives i participatives que hi ha hagut durant les darreres setmanes a Cornellà, com el V Cros Popular del PELL, el 30 de maig, que tenia un caire solidari ja que les calories cremades pels participants s'han transformat en aportacions contra la pobresa energètica, o el XV Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient, les millors fotos del qual es poden visitar fins al 6 de juliol a la biblitoeca Marta Mata.

 

Més detalls de les activitats