Música, teatre i cinema animaran les Nits d’Estiu

Departament de Cultura

La programació d’enguany presenta un ampli ventall de música de tot tipus de registres, pensada per a tots els gustos, i incorpora propostes diferents, on la interpretació pren protagonisme. El dimecres i el dijous les actuacions seran al Castell, on es podrà gaudir de lectura de poemes, música mediterrània, jazz, folk-rock i, fins i tot, teatre.

Destaquen les actuacions d’artistes de Cornellà, com l’espectacle “El deshielo. Poemas de casi amor y desamor”, de David Colomera, i l’obra teatral “Morfi Grei. Memòries d’un Yonki”, interpretada pel propi Morfi Grei, que ens transportarà a l’etapa més fosca del cantant de La Banda Trapera del Río. A més es podrà gaudir de la guitarra de Jordi Grau, la veu commovedora de Gemma Humet, el folk de Joana Serrat i el Jazz d’Anthus. Com sempre, el Castell tancarà la seva programació amb un concert líric el 23 de juliol.

El divendres el ritme de la música s’apoderarà del parc de Can Mercader, on sonarà el reggae d’Al Campbell & Anthony Johnson, el pop de Marlango i la música tradicional dels gitanos i jueus de l’est d’Europa amb Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra. Entre els teloners trobem els grup de Cornellà Freedom Cry i Nada Suite.

Cinema a la fresca

La plaça de Catalunya acollirà, un any mes, el cinema a la fresca. La primera pel·lícula que es projectarà està destinada al públic infantil, els més petits es podran divertir amb els dibuixos d’“Èpic. El món Secret” (8 de juliol, 22 h). Els adults també podran gaudir del cinema a l’aire lliure
amb la projecció de la comèdia “Ocho apellidos vascos” (15 de juliol, 22 h).

Consulta la programació a l'agenda
Descarrega el programa