“Cornellà, Natura Amagada”, nova exposició al Castell

Aquesta setmana s'ha inaugurat la mostra 'Cornellà Natura Amagada' al Castell de Cornellà. Però no és l'única exposició que podem visitar a la ciutat, a banda de les col·leccions permanents del Museu Palau Mercader, el Museu de Matemàtiques i el Museu de les Aigües, altres equipaments també ofereixen tot tipus de propostes culturals.

Castell de Cornellà
“Cornellà, natura amagada”. Fotografies d'Edgar Madrenys.
Exposició audiovisual que apropa a la gent de Cornellà tots els valors naturals que es troben a la nostra ciutat. Fotografies i rastres d’animals, tant de cranis, becs, ales o nius, fan que aquesta mostra ofereixi la possibilitat als visitants de conèixer cada un dels animals que hi ha a Cornellà. Aquesta exposició és el fruit de més de cinc anys rere el visor d’una càmera, per captar imatges sorprenents de la riquesa natural de la nostra ciutat.
Lloc: c/ Mossèn Jacint Verdaguer, s/núm.
Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. / diumenges de 10 a 14 hores. Fins al 18 d'octubre.

Museu Palau Mercader
Cornellà de Llobregat 1714. Un municipi barceloní en la cruïlla de dos segles. Com era Cornellà cap al 1700? Quin aspecte tenia el territori? Qui hi vivia? Com era la vida d’aquests habitants? Com s’organitzaven? Amb aquesta exposició, el Museu Palau Mercader vol mostrar una visió local del context de la Guerra de Successió i la seva repercussió en el territori de Cornellà de Llobregat. 
Lloc: parc de Can Mercader -  carretera de L'Hospitalet, s/núm.
Horari: diumenges i festius, de 10h a 14h. Fins al 19 de juliol.

Espai d'Art Moritz
“Fairy Tales”. Art contemporani amb la participació de set diferents artistes: Verónica Aguilera, Toni Amengual, Carles Congost, Maria Jacarilla, Marc Larré, Job Ramos i Xevi Solà.
Lloc: Centre Cultural Joan N. García-Nieto (c/Mossèn Andreu, 17)
Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21h. Fins al 17 de juliol.

Biblioteca Sant Ildefons
“La pobresa energètica”. La pobresa energètica depèn de factors físics i socials. Una problemàtica que afecta moltes persones i que entre tots es pot ajudar a combatre. En aquesta exposició, a més de conèixer els grups més vulnerables, podrem trobar indicacions sobre com actuar a nivell domèstic i al nostre entorn proper. A càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
Lloc: Pl. Carles Navales, s/núm.
Horari: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h. Fins al 17 de juliol.

Biblioteca Marta Mata
Exposició de fotografies del XV Concurs de fotografia amateur de medi ambient. S'exposaran les obres presentades al concurs, que enguany és sobre l'energia sostenible, en un espai, la biblioteca Marta Mata, on s'esta desenvolupant un projecte d'estalvi energètic.
Lloc: c/Rubió i Ors 184 (Sala Titan).
Horari: de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h. Fins al 6 de juliol.