Les piscines d'estiu de Cornellà obren cada dia

Les piscines exteriors municipals, la del Parc Esportiu Llobregat i la del Complex Can Mercader, són obertes a la vostra disposició tots els dies de la setmana de 10.30h a 19.30h.

Per accedir-hi, es pot comprar una entrada puntual, un abonament de temporada per a una o per a les dues instal·lacions, o abonaments de 10 i 20 usos, vàlids per als dos centres fins arribar a l’aforament màxim permès. Els abonats de cada instal·lació (PELL i/o Can Mercader) poden accedir lliurement a la piscina exterior d'on són socis.

Una de les novetats d’aquesta temporada és la creació de l’entrada “exprés”. Un tipus que garanteix l’accés  a les piscines per tan sols 2€ entre les 17h i les 19:30h. Amb aquesta nova modalitat s'intenta cobrir les diferents demandes dels usuaris. Una altra novetat és la substitució del paviment de platja i piscines a Can Mercader, per millorar la usabilitat i fer-lo més practicable de cara als usuaris, sobretot en la piscina dels més petits.

La temporada de piscina exterior en el PELL acabarà el 31 d’agost  i a Can Mercader acabarà el 13 de setembre. Tots els socis del PELL i els usuaris que adquireixin un abonament de temporada en el PELL podran anar a la piscina de Can Mercader entre l’1 i el 13 de setembre, dies en els quals la piscina exterior del PELL romandrà tancada. Consulta més detalls a les recepcions del PELL i de Can Mercader.

 

Consulta els preus
Consulta la normativa