Inscriu-te als centres cívics per descobrir una quarantena d'opcions de formació

Durant aquest mes de setembre, els centres cívics de Cornellà tenen obertes les inscripcions per a les seves activitats i tallers del darrer trimestre de l'any. Una quarantena d'opcions d'oci, de formació, i per compartir experiències creatives.

Així, el Centre Cívic La Gavarra té les inscripcions obertes fins al 25 de setembre i ofereix tallers d’art, de teràpia del riure i de teatre, a més dels tallers d'introducció a diferents especialitats que organitza l'Associació Cultural Gent i Futur. Per obtenir més informació de la programació del curs o realitzar la inscripció, cal trucar al telèfon 93 376 20 11 o bé enviar un correu electrònic a ccgavarra@aj-cornella.cat.

El de Sant Ildefons presenta una vintena de cursos diferents, que van des de la fotografia (digital i analògica) als balls de saló, dibuix i pintura, vital-gym o la iniciació a la informàtica. La formalització de la inscripció es pot fer trucant al 93 375 63 29 o enviant un correu a ccsildefons@aj-cornella.cat.

D’altra banda, ja són a punt els cursos per al trimestre de tardor del Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat. Quatre eixos els defineixen: l'expressió (fotografia, escriptura creativa, teatre, ioga...), els tallers gratuïts de medi ambient, els recursos (tast de vins, cuina en família, iniciació a l'anglès...) o la salut i el creixement personal (relaxació, control de l'estat d'ànim...). El període d’inscripcions és obert fins al 30 de setembre.