62.947 cornellanencs i cornellanenques, cridats a les urnes a les eleccions generals del diumenge 23 de juliol

Un total de 62.947 electors i electores de Cornellà estan cridats a les urnes per participar a les eleccions generals del diumenge 23 de juliol. Durant la jornada electoral, a Cornellà de Llobregat hi haurà oberts 17 col·legis electorals distribuïts per tots els barris de la ciutat, de 9 a 20 hores.

Les electores i electors poden consultar a la seva targeta censal la mesa i el centre on votaran, o també podeu consultar-ho fàcilment a la web de les eleccions. 

La participació, segons els dos primers avenços, baixa respecte de les darreres eleccions generals: 38,11% a les 14 hores, i 49,71% a les 18 hores. Al web municipal també podeu consultar, a partir de les 21 hores, els resultats provisionals al nostre municipi un cop es vagin tancant progressivament els recomptes a totes les meses electorals.

 

INFORMACIÓ ELECTORAL

Col·legis Electorals

 1  - CENTRE CIVIC SANT ILDEFONS C/ GERDERA
 2  - CENTRE CULTURAL GARCÍA-NIETO C MOSSEN ANDREU 13-19
 3  - COL·LEGI SANT ANTONI MARIA CLARET C MANUEL MARINE 11
 4  - EDIFICI ROGER DE LLURIA C/ ALMOGÀVERS, S/N
 5  - ESCOLA ANSELM CLAVÉ C DOCTOR CARULLA 1
 6  - ESCOLA ANTONI GAUDÍ C ARQUITECTE CALZADA S/N
 7  - ESCOLA DOLORS ALMEDA C BALTASAR ORIOL 66
 8  - ESCOLA ELS PINS C PIUS XII 17
 9  - ESCOLA IGNASI IGLESIAS C MARIA BENLLIURE 29
10 - ESCOLA MONTSERRAT AV LINIA ELECTRICA 2
11 - ESCOLA MOSSÈN JACINT VERDAGUER AV SALVADOR ALLENDE 14
12 - ESCOLA SANT ILDEFONS AV SANT ILDEFONS 24
13 - ESCOLA SURIS C TERRA ALTA S/N
14 - ESCOLA TORRE DE LA MIRANDA C ALMOGAVERS S/N
15 - GIMNAS CEIP ARENY PG FERROCARRILS CATALANS S/N
16 - LOCALS MUNICIPALS ANTIGA ESCOLA ADULTS C/ GARRAF, S/N
17 - ORFEO CATALONIA C/ TORRAS I BAGES 62

Per a exercir el dret de vot, cal identificar-se amb el Document Nacional d'Identitat (DNI), amb el passaport (amb fotografia) o amb el permís de conduir (amb fotografia).

Per saber a quin col·legi electoral es pot votar, ciutadans i ciutadanes poden consultar fàcilment al web de les eleccions la mesa i el centre electoral corresponent a una determinada adreça.

Per tal de facilitar l'acompanyament als col·legis electorals als ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda, la Creu Roja ha organitzat un dispositiu de cobertura de les eleccions amb personal voluntari. El servei estarà disponible entre les 9 i les 19 h del dia de les eleccions.

Seguiment de la jornada electoral

Durant la jornada electoral es podrà fer el seguiment de la participació a Cornellà de Llobregat al web municipal. En concret, les dades de participació s'actualitzaran a les 14 h, a les 18 h i també a les 20 h, amb la participació final.

A la pàgina de l'Ajuntament de Cornellà podreu trobar els resultats i la participació de les eleccions del 23-J, així com una base de dades amb la informació de tots els comicis municipals, autonòmics, generals i europeus que ha viscut la ciutat del Llobregat. Cornellà està dividida en sis districtes censals. Els col·legis electorals estaran oberts al públic des de les 09:00 del matí fins les 20:00 hores del vespre.

Les primeres dades de participació s'oferiran a partir de les 14.00 hores i el segon parcial a partir de les 18.00 hores. Un cop finalitzin les votacions, podreu consultar els resultats provisionals de forma progressiva així que vagin tancant el recompte tots els col·legis electorals.

 


  RESULTATS PROVISIONALS

  Avenços de participació

  Col·legis electorals

  On votar

  Web del Ministeri de l'Interior

PÁGINA WEB MUNICIPAL SOBRE LES ELECCIONS DEL 23 DE JULIOL

WEB ELECCIONS A CORNELLÀ (consulta el cens, centres on votar, etc.)