Tot preparat per a la Cursa Popular d'aquest diumenge

Departament d'Esports

El Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitzen la XXXV Cursa Popular Solidària "Ciutat de Cornellà" el proper diumenge 4 d'octubre de 2015 a partir de les 9:00 hores, amb sortida al carrer del Rugbi i arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme i Rugbi.

La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat i sexe. Els/les menors d’edat podran participar lliurant l’autorització del seu pare/mare o tutor corresponent en el moment de la recollida del dorsal. Les inscripcions són obertes fins al dimecres 30 de setembre o fins arribar al límit de participants (que és de 1.500 persones a les curses principals). Consulteu més detalls al reglament de la cursa. Aquests són els preus per categories:

*Curses 10 i 5 Kms. (de juvenil a veterà): 10 € amb Xip groc (+2€ amb Xip de lloguer)
*Cursa 1.700 m (d’aleví a cadet) 3 €
*Cursa 750 m. (prebenjamí i benjamí) 3 €
*Cursa solidària de 1.700 m. 2 €. En aquest cas s’admetran inscripcions fins a 15 minuts abans de la prova, que aquest any dedicarà tota la seva recaptació a la FECAMM (Federació Catalana de Malalties Minoritàries).

On fer les inscripcions?

*Inscripcions per Internet: http://www.championchip.cat
*Inscripcions presencials: SPORTZONE Centre Comercial SPLAU. Horari: dilluns a dissabte de 10 a 22 h. / Estadi municipal d’Atletisme (Carrer del Rugby, s/n.) Horari: dilluns, dimecres i divendres de 18 a 20 h. / Departament d’Esports Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Plaça dels Enamorats, 6) Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Tel. 93 377 02 12 Ext. 1450.

 

Reglament de la cursa
Web de la Cursa Popular 'Ciutat de Cornellà'