Consulta el www.queferacornella.cat per conèixer les opcions d'oci i cultura a la ciutat

Departament de Cultura

Aquesta setmana la programació cultural d'activitats d'oci a la ciutat és especialment densa. A més de la Trobada d'Entitats i de la Fira de la Solidaritat de diumenge al parc de la Infanta, i de la Cursa Popular de Cornellà, hi ha moltes altres cites: les festes del barri Centre, teatre familiar, itinerari per la història de Cornellà, el Jazz&Beer...

Per donar a conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, principalment dels caps de setmana i dels festius, l'Ajuntament va posar en marxa ara fa un any el projecte “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Web del Jazz&Beer Cornellà
Programa de festes del barri Centre
Itinerari 'Cada pedra al seu temps'
Col·loqui sobre l'exposició 'Després de la primavera'
Activitats del departament de Patrimoni