Es posa en marxa l'espai d'enquestes interactives Cornellà Opina

Aquesta setmana es posarà en marxa Cornella Opina, un nou espai d’opinió i coresponsabilitat, que l'Ajuntament ha obert per plantejar regularment diferents qüestions, de qualsevol transcendència, perquè els veïns i veïnes de Cornellà diguin la seva: amb quina proposta estan d’acord, o els sembla la millor i més adient.

La primera enquesta que es posa en marxa serà vigent entre el 15 i 30 d'octubre i fa referència als terminis de pagament dels impostos. També s'ha enviat a cada domicili una carta explicant com votar a través de la nova pàgina.

Cornellà Opina va dirigit a qualsevol persona de Cornellà amb ganes d’opinar sobre temes de la ciutat, que independentment de la seva transcendència o abast, tenen a veure amb la gestió municipal. A més, el participants sabran si la seva opinió coincideix o no amb la majoria dels altres enquestats, que també viuen a la ciutat i s’interessen per dir la seva, ja que els resultats es presentaran de forma gràfica un cop acabada l'enquesta, encara que també es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Per opinar en una enquesta només cal registrar-se prèviament. Aquest pas és necessari per garantir un bon funcionament de l’aplicació, per evitar respostes que falsegin els resultats i per seguretat. Posteriorment només cal iniciar sessió amb l'usuari i contrasenya per poder votar a cada enquesta o proposta, que funcionen igual que un senzill formulari.

Entra a http://opina.cornella.cat/