Consulta el www.queferacornella.cat per conèixer les opcions d'oci i cultura a la ciutat

Departament de Cultura

Aquest cap de setmana de tres dies la programació cultural d'activitats d'oci a la ciutat continua sent molt important. A més de Sant Ildefons, que celebra les seves festes de barri, cal destacar una actuació gratuïta de teatre familiar diumenge al parc de la Infanta, els Encants dels Enamorats, tres activitats del departament de Patrimoni (Els Contes del Palau Mercader, un itinerari pel parc i El Joc d'Almeda), la Jugatecambiental al Mercat de Pagès...

Per donar a conéixer l'actualitat cultural i d'oci de la ciutat, principalment dels caps de setmana i dels festius, l'Ajuntament va posar en marxa ara fa un any el projecte “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Programa de festes del barri de Sant Ildefons
Itinerari 'Descobrint Sant Ildefons'
Activitats del departament de Patrimoni
Festa familiar al parc de la Infanta