El Centre d’Empreses prepara noves propostes formatives i seminaris per a la tardor

El Centre d'Empreses i el Viver d'Empreses Procornellà ofereixen una tardor farcida d'activitats adreçades als emprenedors, empresaris i, en general, a totes aquelles persones que volen crear el seu propi negoci.
Un seguit de tallers, jornades formatives i seminaris tractaran els aspectes que tenen a veure amb la creació de noves empreses, com fer-les créixer, aspectes relacionats amb les finances i l'autogestió o les responsabilitats que s'assumeixen quan s'emprèn una activitat.
Suport als emprenedors
La jornada "Crea i creix amb nosaltres", que es va desenvolupar el dia 29 de setembre amb motiu del primer aniversari del Viver d'Empreses Procornellà, dóna llum verda a tot una sèrie d'actes que s'han programat per al darrer trimestre de
l'any. Entre les més demandades hi figuren les sessions d'Introducció a l'Emprenedoria que cada setmana imparteix el Centre d'Empreses Procornellà, ubicat al carrer Tirso de Molina, 36. Amb una durada de dues hores es tracten aspectes bàsics que s'han de conèixer abans d'emprendre una activitat com temes jurídics, la viabilitat del projecte o els ajuts que existeixen. Adreçat a aquelles persones que hagin decidit fer realitat el seu projecte empresarial, el 28 d'octubre s'inicia un curs de Creació i Gestió d'Empreses amb 8 sessions presencials i tutories, també en el Centre d'Empreses Procornellà.


Properes cites

28 d'octubre(9.30 h)
Inici del curs de Gestió d'Empreses

4 de novembre(16 a 20 h)
Inici del programa de Rendiment Personal

5 de novembre(15:30 h)
Seminari "Emprendre amb èxit i orientats al mercat"

10 i 17 de novembre(16 h)
Seminari "Coneixements bàsics econòmics i financers"

12 de novembre(9 h)
Introducció a l'e-mail, màrqueting i creació de newsletters.

19 de novembre(13 h)
Seminari "Què he de saber per participar en licitacions públiques?"

26 de novembre(13 h)
Seminari "Què podem fer davant d'un impagat?"

Cal inscripció prèvia al telèfon
93 474 80 42 o a través del web
www.centredempresesprocornella.cat