Últims dies per participar en l’enquesta on-line sobre el pagament de l’IBI

El dia 31 d'octubre acaba el termini de quinze dies, posat en marxa per l'Ajuntament , per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre el fraccionament de l'IBI en dotze terminis per als rebuts domiciliats. Els ciutadans han pogut manifestar la seva opinió mitjançant la plataforma Cornellà Opina.
Aquesta és la primera enquesta formulada a través de la plataforma Cornella Opina, un nou espai d'opinió i coresponsabilitat, que l'Ajuntament ha obert per plantejar regularment diferents qüestions, de qualsevol transcendència, perquè els veïns i veïnes de Cornellà manifestin la seva opinió.

Cornellà Opina va dirigit a qualsevol persona de Cornellà amb ganes d'opinar sobre temes de la ciutat, que independentment de la seva transcendència o abast, tenen a veure amb la gestió municipal. A més, els participants sabran si la seva opinió coincideix o no amb la majoria dels altres enquestats, que també viuen a la ciutat i s'interessen per dir la seva, ja que els resultats es presentaran de forma gràfica un cop acabada l'enquesta, encara que també es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Per opinar en una enquesta només cal registrar-se prèviament. Aquest pas és necessari per garantir un bon funcionament de l'aplicació, per evitar respostes que falsegin els resultats i per seguretat. Posteriorment només cal iniciar sessió amb l'usuari i contrasenya per poder votar a cada enquesta o proposta, que funcionen igual que un senzill formulari.