No tens plans per aquest cap de setmana? Consulta l’agenda Què fer a Cornellà!

Aquest cap de setmana és la castanyada i les tradicions dels panellets i les castanyes es barregen amb celebracions com el Halloween. A Cornellà tenim opcions per a tots els gustos amb propostes per morir-se de por amb la Nit Ghotica a la plaça dels Enamorats el dia 31 o la "Trinquirrífic" a la plaça del Trinquis.

Pel que respecta a la castanyada diverses entitats de la ciutat organitzen propostes. Les podreu trobar a la plaça Lluís Companys amb els amics de l'esplai Vol i Vol, el dissabte. De l'associació de Veïns del Casc Antic al carrer Rubió i Ors, divendres 30. També tindrem castanyes al CEIJ la Gavina, el Mowgli, l'Asociación Cultural Extremeña San Isidro Labrador, la Societat Coral la Unió i les associacions de veïns de La Miranda, el Pedró i Riera.

Però a més, podrem gaudir de propostes culturals, musicals i de teatre, que omplen també espais de la ciutat. Plans per a tots els gustos i per a tota la família. Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà”. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic i Facebook, Twitter, flickr i Instagram.

Es tracta d’una iniciativa global on s’ha treballat la programació però també la difusió i la interactuació amb els veïns i veïnes de Cornellà, que inclou un butlletí electrònic, on mitjançant una subscripció es pot rebre a la bústia de correu les principals novetats de la setmana, quatre xarxes socials, per estar comunicat en tot moment i l'aplicació mòbil gratuïta “Que fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà